31/8/07

Volver a empezaaar.....

"Volver a empezaaar..." Melodia per tots coneguda gràcies als anuncis que el Corte Inglés fa any rera any sobre els Corticoles. I pensament conjunt de "Aquest any faré les coses millor..", vaja com el que et fas el dia de cap d'any any rera any.
T'enganyes! Et lleves... s'ha acabat l'agost... comença el setembre (raonament molt bàsic, però te'l fas) i aquest any les aprovaré totes (jajaja).... bueno les de setembre no sé... però de les que em matriculi a partir d'octubre si (veus ja ho anem retrassant un mes...)... me de posar les piles (error! te les has de posar i anar renovant, que al mes de desembre ja van amb reserva!).
I arriba Nadal! Qui és l'imbècil que estudia i es tanca amb aquesta fresqueta que fa i aquestes lluminetes pels carrers? Bueno quan acabin les festes m'hi poso i a més faig règim...(més error, si no ets capaç de fer una cosa, per què te'n proposes dues?).
Examens: uiui... massa matèria, m'hi hauria d'haver posat abans, però clar desde el bar de la facultat com podria jo endevinar el volum dels apunts? (aiii, els apunts s'agafen de la gent que té la lletra petita...així no ets deprimeixes!).
Bueno ara sí, aquest semestre m'hi poso...(et poses a contar els dies que et queden per Setmana Santa). I arriba Setmana Santa...i tornes, i el sol comença a calentar... merda el règim!!! Operación Bikini! Però ja és massa tard! El teu cos necessita el croissant de xocolata al que l'has acostumat durant aquests mesos...ho intentes, lluites contra el barman que et mira amb cara de " s'acosta l'estiuuuu i tu no t'hi pots resistiiir...mmm". Bueno no passa res, m'he de concentrar amb els examens de juny i juliol...aquesta per setembre, l'altra també. Et fas una graella de dies en Excel amb les hores dedicades a l'estudi (altre error...mai contes el temps de desplaçament ni el de cafè!). No funciona...examens ... bueno la meitat no està mal! Sempre em quedarà setembre i durant els dies següents aquesta frase va ressonant... estiu... i "Volver a empezaaar...."

6 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

vinga dropa com mes aviat te posis a treballar, mes aviat podràs dir alló de: falta poc per les properes, quan em queda pel pont


salutacions des de Reus els teus amics que és troben igual que tu

Napoleón Bonaparte ha dit...

Buen blog, te felicito. He entrado con esta unas 8 veces y lo encuentro a parte de muy interesante un tanto personal y ameno. Te dejo esta información que creo que es interesante.

Record Mundial: no vas a tener casa en la p... vida.

infórmate de este record en:

http://cabezonespuntocom.blogspot.com/

Napoleón Bonaparte ha dit...

Oye, veo que no está muy activo el Blog. Espero que no te pase nada. Me gustaría decirteque es la tercera vez que entrando en tu blog, me sale publicidad en la parte derecha. Yo no sé si es de donde venía (creo que no) por que siempre coincide al entrar aquí.

Te diré (que no lo sé) pero si es para ganar dinero, me parece de mal gusto (recuerdo que creo que le pasa a este Blog) y a aparte infringes un montón de Leyes. De ser así (lo de la publicidad), mírate las leyes que incumples y además, el mal gusto en poner publicidad.

Por otra parte, he dejado un nuevo Test (dura pocos segundos) que certifica si se es o no, un político incompetente.

Un saludo y si lo depubli no es de tu blog, disculpa.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Te animo a seguir escribiendo, casi cinco meses sin poner nada.

Jobove - Reus ha dit...

És increïble que la natura demani a crits ajuda, però més increïble és que ningú l'escolti.
!!bones festes!!

Anònim ha dit...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu